Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

FATİH ANADOLU LİSESİNDE İFTAR GÜNLERİ

FATİH ANADOLU LİSESİNDE İFTAR GÜNLERİ

Bereketiyle birlikte gelen mübarek ramazan ayında Fatih Anadolu Lisesi de bu bereketten payını alarak Okul Aile Birliği üyelerine ve okulun öğretmenlerine bir iftar yemeği verdi.


Düzenlemesini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI´nın yaptığı, 8 Haziran Perşembe akşamı okul bahçesinde verilen iftar yemeği, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katkıları ile gerçekleşti. Okul çalışanları da ortamı hazırlama ve salata-tatlı yapımında yardımcı oldular. Bazı öğretmenler yemeğe eşleri ve çocukları ile birlikte katıldı. Böylece ´aile ortamı´ ifadesi tam olarak gerçekleşmiş oldu.
Yemekten sonra Matematik Öğretmeni Yetkin Danacı´nın demlediği çaylar, gök kubbenin altında huzur içinde yudumlandı. Akşam namazı da okul mescidinde topluca eda edildi.
Okul Aile Birliği Başkanı Davut ÖNCEL, ?Böyle bir ortamda öğretmenlerimle birlikte bulunmaktan ve iftar yapmaktan dolayı son derece memnunum. İnşallah ilerde daha kapsamlı bir iftar yemeği düzenlemek nasip olur? derken, Okul Müdürü Mehmet TÜRKAN da katılan herkese ve düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bir gün sonra da Matematik Öğretmeni Yetkin Danacı, son sınıf öğrencilerine okulda bir iftar yemeği verdi. Bir gün öncekinin aksine, yağmur sebebiyle kapalı alanda yapılan bu iftar proğramı, bir gün sonra LYS sınavına girecek olan öğrenciler için aynı zamanda bir moral-motivasyon oldu.