Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

FATİH ANADOLU LİSESİNDE KARNE SEVİNCİ

FATİH ANADOLU LİSESİNDE KARNE SEVİNCİ

18 milyon öğrencinin karnelerini alarak yaz tatiline girdiği 08 Haziran Cuma günü Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri de karne sevinci yaşadı.

Okulun bahçesinde ve sıcak bir havada yapılan törende öğrenciler bir yıllık çalışmalarının karşılığını karne ile, onur belgesi ile, teşekkür ve takdir belgeleri ile aldılar. Notlara göre verilen teşekkür belgesi dışında çeşitli etkinliklere katılan, spor yarışmalarına katılan ve başarı gösteren öğrencilere de teşekkür belgeleri öğretmenler tarafından verildi. Ayrıca derslerdeki başarılarının yanı sıra okul içi ve okul dışındaki davranışları ile öğretmenlerinin takdirini kazanan ve örnek tavır sergileyen 61 öğrenciye de onur belgesi verildi.
Derslerdeki çalışmaları ile sınıf düzeyinde ilk üç dereceyi paylaşanlara da belgeleri ve hediyeleri verildi. 9.sınıfların belgelerini Din Kültürü Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI, 10. Sınıfların belgelerini Müdür Yardımcısı Abdullah VAR, 11. Sınıfların belgelerini Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif GÖKOĞLU, 12. Sınıfların belgelerini de İngilizce Öğretmeni Elif GÜNEŞ verdi.
Başarı tablosu aşağıdaki şekilde oluştu:
9. Sınıflar: 1.9A Gamze YİĞİT, 2. 9A Esmanur dönmez ve 3. 9B Tuğçe YILMAZ.
10.Sınıflar: 1.10D Zeynep ALTUN, 2.10C Nagihan BALCIOĞLUve 3.10B Nuriye ACAR.
11.Sınıflar: 1.11A Pakize CENGİZ, 2.11D Nurdan ÖZCAN ve 3. 11D Ebru BALOĞLU.
12.sınıflar: 12A Fatmanur SAĞLAM, 2.12A Pembegül ŞAHİN ve 3.12C Gülseren SEÇKİN
Okul Müdürü Mehmet TÜRKAN yaptığı konuşmada, ?Son sınıftaki 85 öğrencimizin tamamı mezun olma başarısını gösterdiler. Kendilerini kutluyorum ve üniversite sınavında da başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum? dedi.
Bu sene yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI da veda konuşmasında, ?Bu gün itibariyle 42 yıl 1 aylık öğretmenlik mesleğinin sonuna gelmiş bulunuyorum. 14 aylık Yedek Subay askerlik hizmetini de sayarsak 43 yıl 3 aydır devlet görevindeyim. Daha önce de emekliye ayrılabilirdim. Ancak bu mesleği sevdiğim için devam ettim. Bunda saygılı, edepli ve sevgi dolu beyefendi erkek öğrenciler ile hanımefendi kız öğrencilerin de payı vardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Allahaısmarladık derken sizleri Allah´a emanet ediyorum? dedi.