Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

FATİH ANADOLU LİSESİ´NDE SAĞLIKLI GÜNLER

FATİH ANADOLU LİSESİ´NDE SAĞLIKLI GÜNLER

Fatih Anadolu Lisesi Meslekî Tanıtım Kulübü, Terme Devlet Hastanesi ile işbirliği yaparak çağımızın derdi obezite konusunda öğrencilere seminer düzenledi

Fatih Anadolu Lisesi Meslekî Tanıtım Kulübü, Terme Devlet Hastanesi ile işbirliği yaparak çağımızın derdi obezite konusunda öğrencilere seminer düzenledi.


Meslekî Tanıtım Kulübü Öğretmenleri Yetkin Danacı ve Esra Akan´ın girişimleri ile, Devlet Hastanesi diyet uzmanı Gülşah Aksoy ve serbest diyetisyen Canan Akbulut, obezite konusunda öğrencilere bilgi verdiler. 11A ve 12A sınıfından 54 öğrenci diyet uzmanlarının verdiği bilgileri dikkat ve ilgiyle izlediler. Kulüp danışman öğretmenlerinin yanı sıra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi Günaçtı da semineri takip etti.


Matematik Öğretmeni Yetkin Danacı, ?Diyetisyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Canan Akbulut, okulumuzun 2011 yılı mezunlarındandır. Kendisi ile iftihar ediyor ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum? dedi.


Seminer sonunda öğrencilere Beslenme Rehberi ile Fiziksel Aktivite ve Sağlık konulu broşürler dağıtıldı. Öğrenciler, bundan böyle yiyeceklerini daha dikkatli seçeceklerini ve diyetisyenlerin tavsiyelerine uymaya çalışacaklarını ifade ettiler.