Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

FATiH ANADOLU´DA MEZUNiYET SEViNCi

FATiH ANADOLU´DA MEZUNiYET SEViNCi

Fatih Anadolu Lisesi son sınıfta okuyan 86 öğrenci geçen pazartesi günü yapılan törenle temsili diplomalarını aldılar.

Sunuculuğunu Göksu Tek´in yaptığı proğramda konuşan Okul Müdürü Mehmet Türkan, ?Bir dönemin daha sonuna geldik. Sizleri ileride güzel yerlerde görmek bizleri mutlu edecektir. Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum? dedi.
Hatun Karacur 12/A sınıfı adına yaptığı konuşmada, ? Evet? mezun oluyoruz. Lise hayatı denilen o 4 yıllık güzel zamanın bitişine şahitlik ediyoruz. 4 yılın sonuna geldiğimiz bu günde hakları ödenmeyecek öğretmenlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. Fatih Anadolu Lisesi, seni daima kalbimizde yaşatacağız.? dedi.
Zeynep Akçay da 12/B sınıfı adına yaptığı konuşmada, ?Dolu dolu 4 yılımızı geçirdiğimiz bu yuvadan ayrılmak bize zor geliyor. Ancak ayrılsak da burayı ve sizleri unutmayacağız. Bize çok şey katan öğretmenlerimize ve her zaman yanımızda olan idarecilerimize teşekkür ediyoruz? diyerek derslerine giren öğretmenlerin her birinin ayrı özelliklerine değindi.
Daha sonra bayrak -flama devir- teslimi yapıldı. 12A sınıfından Muhammet Çancılar bayrağı 11B sınıfından Doğan Akboğa´ya teslim ederken, 12A sınıfından Hatun Karacür de okulun flamasını 11A sınıfından Pakize Cengiz´e teslim etti. Her iki öğrenci de teslim aldıkları bu emaneti en iyi şekilde koruyacaklarına ve daha ileriye taşıyacaklarına söz verdiler.
Çok sayıda velinin de katıldığı programda derslerine giren öğretmenler tarafından öğrencilere temsili diplomaları verildi. Toplu fotoğraf çekimi ve keplerin havaya fırlatılmasından sonra öğrenciler, erik dalı müziği eşliğinde çeşitli oyunları oynayarak eğlendiler.
Bu arada okul müdürlüğü, törene katılan velilere yemek ikramında bulundu.