Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

FERDA ERGÜN’DEN SEÇİME DAVET

FERDA ERGÜN’DEN SEÇİME DAVET

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, 4 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Terme Ziraat Odası genel kurulu ve başkanlık seçimi hakkında açıklamalarda bulundu.

 Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, 4 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Terme Ziraat Odası Başkanlığı seçimi ve genel kurulunun huzur içinde geçmesi temennisinde bulunarak; meclis üyelerini, muhtarları, çiftçileri ve tüm delegeleri demokrasinin gereği olan seçme haklarını kullanmaya davet etti.
Terme Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren daima üreticilerin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Ergün “Üreticilerimize her türlü desteği vermek için her daim çaba gösterdik. Terme’de tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi için çalışmalar yaptık. Çalışmalarımızda Meclis üyeleri, personeller, delegeler, muhtarlar ve üreticilerimizin de katkıları oldu. Atılan her adımın, yapılan her seçimin amacı, daha yeşil, daha çok üreten, üretenin de tüketenin de kazandığı bir Terme olması için. Yapılacak seçimin ilçemiz adına hayırlı bir sonuç olmasını diliyorum.”dedi.