Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

FİLİSTİN VE GAZZE'DE YAŞANAN KATLİAM TERME’DE RESİM SERGİSİ İLE ANLATILDI

FİLİSTİN VE GAZZE

Filistin ve Gazze de yaşanan katliamların boyutunu halka göstermek amacıyla Terme Sivil Toplum Platformu tarafından Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meyda’nın da “Gazze Standı Resim Sergisi” düzenlendi.

 Filistin ve Gazze de yaşanan katliamların boyutunu halka göstermek amacıyla Terme Sivil Toplum Platformu tarafından Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meyda’nın da  “Gazze Standı Resim Sergisi” düzenlendi. 
04-05 Ocak Perşembe ve Cuma günü olmak üzere iki gün düzenlenen resim sergini gezen öğrenciler ile vatandaşlar, vahşetin görüntülerini görünce kayıtsız kalamayarak resimlere bakarak duygulu anlar yaşadı. 
Programın düzenlemesine öncülük eden Sivil Toplum Platformu,“ Çocuklara, kadınlara ve bütün insanlara yapılan katliamı unutturmamak için sürekli gündemde tutmak için Terme Meydanında böyle bir eylem yapıyoruz. Cuma günü Cuma namazından sonra da inşallah Kur’an-ı Kerim ve dua programı yapacağız. Yaptığımız resim sergisi ile vatandaşları bilinçlendirip onları boykot yapmaya davet ediyoruz. 
Milletçe birlikte acılı günler yaşıyoruz. Terör devleti İsrail tarafından katledilen çocuklar, yaşlılar ve kadınlar var.   İstiyoruz ki bu yapılan katliam unutulmasın normal bir haber gibi seyredilmesin çocuklara, yaşlılara yapılan zulüm ve katliamlar unutulmasın istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK