Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Futbolda geçen hafta bir üzüldük bir sevindik

Futbolda geçen hafta bir üzüldük bir sevindik

Terme takımları geçen hafta yaptıkları maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenildi aldılar.

Terme takımları geçen hafta yaptıkları maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenildi aldılar.

 

a)1930 Bafraspor: 3- Termespor: 1

Samsun Süper Amatör Play-Off Grubu ilk maçında 11 Mart Cumartesi günü Bafra’da 1930 Bafraspor ile karşılaşan Termespor rakibine 3-1 mağlûp oldu.

Maçta ilk yarı golsüz kapandı. Termespor 47.dakikada Celal Doğan’ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Ancak bu üstünlüğünü koruyamadı ve sonraki dakikalarda yediği gollerle sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

 

b)Çatalarmut: 1- Terme Lisesi: 4

1. Amatör Kümede mücadele eden Terme takımlarından Terme Lisesi, 12 Mart Pazar günü Canik Dereler Stadında karşılaştığı Çatalarmutspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

25.dakikada Özgür attığı golle Terme Lisesi’ni 1-0 öne geçirdi. 32. Dakikada Çatalarmut defansı ters bir vuruşla topu kendi kalesine atınca Terme Lisesi 2-0 öne geçti. İlk yarı biterken bir gol bulan Çatalarmut durumu 1-2’ye getirdi. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

60’lı dakikalarda İsa Özçelik, 81.dakikada da Yiğit ile iki gol daha bulan Terme Lisesi, böylece sahadan 4-1 galip ayrıldı ve 3 puanla tanışmış oldu.

 

c)Belediyeevleri Karşıyaka: 2-Terme Sanayispor:2

Samsun Millet Bahçesi Stadında 12 Mart Pazar günü yağmur altında oynanan maçta Sanayispor, BE Karşıyakaspor ile 2-2 berabere kaldı. Abdullah Altıntaş, İrem Parsak ve Barış Aksu hakem üçlüsünün yönettiği maça Sanayispor şu kadro ile çıktı:

1.Murat Şimşek, 2.Murat Bayram, 3.Bahadır Güngör, 4.Mücahit Kunt, 5.Ömer Dinç, 6.Mustafa Demirci, 7.Oktay Zorlu, 8.Ercan Baş(Kap), 9.E. Toprak Günaslan, 10.Cumali Yılmaz, 11. Mücahit Köneçoğlu. Teknik Sorumlu: Selahattin Güdek

12.dakikada Toprak, aut çizgisine kadar indi. Pas vermek yerine kendisi vurunca Sanayispor bir golden oldu. Topu ortaya çıkarsa gol olması işten bile değildi. Çünkü kaleci onu karşılamaya çıkmış, kale boşalmıştı. Arkadaşı da boşta bekliyordu. 17. dakikada bir taç atışı sonrası uzaktan ceza sahasına gönderilen topu kaleci elinden kaçırınca Toprak topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarı tamamen yağmur altında oynandı. Kayganlaşan sahada oyuncular sık sık düştüler, çarpışmalar sonucu kısa süreli sakatlıklar yaşandı. Bu yarıda Toprak bir gol daha atarak Sanayispor’u 2-0 öne geçirdi. Ancak Karşıyaka maçı bırakmadı. Önce kazandıkları penaltıyı gole çevirerek durumu 1-2’ye sonra da 2-2’ye getirdiler. Böylece Sanayispor sahadan 1 puanla ayrılmış oldu.