Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

GAZETEMİZDEN BÜYÜKŞEHİR HUZUREVİ´NE ZİYARET

GAZETEMİZDEN BÜYÜKŞEHİR  HUZUREVİ´NE ZİYARET

Bilgi Gazetesi ailesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların gönüllerini aldı.

Bilgi Gazetesi ailesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların gönüllerini aldı.
Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Karamollaoğlu, eşi Mercan Karamollaoğlu, gazetemiz imtiyaz sahibi Dilek Karapıçak, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Cengiz Atalay ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Çetin Kahveci 25 Temmuz Çarşamba günü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevine ziyarette bulundular.
Ziyarette Köy Enstitüsü mezunlarından, bir zamanlar Ordu´da Milli Eğitim Müdürlüğü yapan emekli öğretmen İsmail Hakkı Delice ve diğer huzurevi sakinleri ile sohbet ederek gönüllerini aldılar.
Köy enstitüsü hatıralarından, eski eğitimlerden bahseden İsmail Delice geçmiş günlerine giderken birçok konuda konuşarak onlarla anılarını tazeledi.

CENNETTE YAŞIYORUZ
Diğer huzurevi sakinleri ile sohbet etme imkânı bulan gazetemiz ekibi, onların anılarıyla, hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Bulundukları ortamdan çok memnun olan yaşlılar, ?Biz cennette yaşıyoruz. Hayatımızda görmediğimiz imkanları burada gördük. Bize bu rahatlığı verenlerden Allah razı olsun.? diyerek memnuniyetlerini belirttiler.
Gazete ekibimiz ?ziyarette büyüklerimizle sohbet ederek onların gönüllerini almaya çalıştık, diğer yandan tecrübelerinden faydalanmış olduk. Fırsat buldukça ziyaretlerimiz devam edecek.? diyerek Huzurevi kütüphanesine, yazarlarımızdan; Ahmet Sezgin, Baha Rahmi Özen, Mustafa Can, Seyfi Günaçtı, Yılmaz İmanlık ve Zeki Ordu´ya ait kitaplar ile Bilgi Pınarı dergisinin değişik sayılarından hediye ettiler.

Ziyarette Psikolog Emrah Talay, Sosyolog Genta Karamustafa, Sosyal Çalışmacı Kübra Kahveci, Sağlık memuru Oğuz Kaya, Ambar memuru Kadir Sancar, Muhasebe Muammer Özden eşlik etti.
Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Cengiz Atalay, ?Hepimizin üzerinde emekleri olan büyüklerimizi dönem dönem ziyarette bulunup hatırlarını soruyoruz. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma açısından çok önemli. Tüm vatandaşların özellikle gençlerin bu tür yerleri ziyaret etmelerini öneriyorum.? dedi.
Huzurevi sakinleri ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek ?Yine bekliyoruz? diyerek teşekkür ettiler.