Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

GAZETEMİZİN 3 YAZARI, İLKADIM KİTAP FUARINDAYDI

GAZETEMİZİN 3 YAZARI, İLKADIM KİTAP FUARINDAYDI

3-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Bulvar Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilen İlkadım Kitap Fuarı’nda, Baha Rahmi Özen, Ahmet Sezgin ve Yılmaz İmanlık da yazar olarak katılarak okuyucularla buluşup kitaplarını imzaladılar.

3-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Bulvar Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilen İlkadım Kitap Fuarı’na gazetemiz yazarlarından Baha Rahmi Özen, Ahmet Sezgin ve Yılmaz İmanlık da yazar olarak katılarak okuyucularla buluşup kitaplarını imzaladılar.

İlkadım Kitap Fuarı’nda Ateş Yayınları standında kitaplarını imzalayan yazarlarımız, kendilerini ziyaret eden meslektaşları ve eski öğrencileriyle sohbet etme imkanı da buldular.

Eğitimci-Şair-Yazar Baha Rahmi Özen, Ahmet Sezgin ve Yılmaz İmanlık, pandemi sonrası Samsun/ İlkadım Belediyesinin böyle bir kitap fuarı organize etmesinden memnuniyet duyduklarını, İlkadım Kitap Fuarı’na gerek yayınevi ve yazar olarak gerekse de okurların ilgisinin az olmasından üzüntü duyduklarını ifade ettiler. Yazarlarımız, imza gününde kendilerine birer buket çiçek gönderen Terme Bilgi Ofset’e; ziyaretlerine gelen duyarlı yöneticilere, kitap dostu meslektaş ve eski öğrencilerine teşekkür ettiler.

Biz de Bilgi Gazetesi olarak çok kıymetli yazarlarımızı yürekten tebrik ediyor, nice kitap fuarında güzel eserlere imza atmalarını diliyoruz.