Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GEÇ GELDİ ERKEN GİTTİ

GEÇ GELDİ ERKEN GİTTİ

Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Güler, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

?Herkesin doğduğu topraklara vefa borcu vardır? sözünü ilke edinen ve Terme için yaptığı tüm çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Güler, 8 Mayıs Salı günü vefat etti.
7 Mayıs Pazartesi günü kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Mustafa Güler, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ani ölümüyle Terme´de şok etkisi yaratan Mustafa Güler´in naaşı bugün Hz Hamza Camiin´de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çardakköy Fakralı Mezarlındaki aile kabristanlığına defnedilecek.
2014 yılında Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği kuruculuğunu yapan Mustafa Güler; Terme Çevre Platformu (TERÇEP) kurucularındandı.
Terme Kent Konseyi kurucu başkanlığı görevi de yapan Güler aynı zamanda Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenmişti.
Terme için verimli çalışmalar yürüten Güler, kalp krizi geçirdiği gün uyuşturucuyla mücadele konusunda bir projenin çalışması içerisindeydi.