Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?GELECEK SEÇiMLER iÇiN DEĞiL GELECEK NESiLLER iÇiN ÇALIŞTIK?

?GELECEK SEÇiMLER iÇiN DEĞiL  GELECEK NESiLLER iÇiN ÇALIŞTIK?

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Görev süresi boyunca gösterdikleri uyumlu çalışmalardan dolayı muhtarlara teşekkür eden başkan Kul, ?Hep birlikte, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışt

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla 5 yıllın değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı Terme Kul tesislerinde düzenlenen toplantıya Başkan Kul ve mahalle muhtarları katıldı.

"ÖNEMLİ MESAFE KATETTİK?
Muhtarların mahallelerindeki her çalışmada, her projede emeği olduğuna dikkat çeken Kul,? Siz bu toplumun gerçekten kılcal damarlarısınız. Toplumun en ucundasınız. Nereye bir sorun varsa, nerede bir şey varsa onu beyne ulaştıran kalbe ulaştıran kılcal damarlarsınız. Bir yola beraberce çıktık. Bu çıktığımız yolda başladığımız noktayla geldiğimiz noktaya bakarsak kısa bir film gibi nerden nereye geldiğimizi görürüz zannediyorum. Büyük sıkıntılar çektik beraberce. Belediyemiz de çok önemli bir mesafe kaydetti. Terme´nin bundan sonraki yapacağı şeyler sizin de sahip çıkmanızla güzel bir yere gelecek.? dedi.

"ŞEHRE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ?
Vatandaşlara ve vatandaşlarla aralarındaki en önemli bağ olan muhtarlara verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kul, ?2014 yılında sizlere verdiğimiz sözleri ve daha fazlasını Termemize kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti ve yüzlerindeki gülümseme bizim için herşeyden önemli. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Termemize birlikte hizmet etmeye, bu güzel şehre değer katmaya devam edeceğiz.? diye konuştu..

"BERABER ÜZÜLDÜK, BERABER SEVİNDİK?
Muhtarlara her zaman ?mesai arkadaşlarım? diye seslendiğini hatırlatan Başkan Kul, ?Bu makamlar mevkiler hepsi gelip geçici ama baki kalan hoş bir seda ve dostluklar. Sizlerle biz kader birliği yaptık. Bu süreç içinde beraber çalıştık, beraber üzüldük, beraber sevindik. Birbirimizi belki kırmışızdır, belki yanlış anlamışızdır. Ben hakkım varsa size helal ediyorum. Siz de helal edin. İnşallah gelecekte çocuklarımız için Terme hak ettiği yerde olsun. Ben herkese eşit davrandım. Herkes benim için bir. Terme´ye hizmetlerin hepsini bitiremedimse nasıl yapılacağını gösterdim zannediyorum. Dostluğumuz baki, inşallah bundan sonra hayatta birlikte olacağız. Unutmayın bu bir son değil, sonun başlangıcı da değil, bu başlangıcın sonu. Hep beraber bu ilçeye yapacağımız çok şey var. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki beraber çalıştık. Hepinize seçimde başarılar diliyorum.? şeklinde konuştu.

MURAT DİNÇ´TEN TEŞEKKÜR
Başkan Kul´a Terme´ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ?5 yıl beraber çalıştık. Hakkımız vardır. Helalleşme günüdür. Başkanım sana çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanındayız.? dedi.