Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

GENÇ TERMELİLER´DEN TERME TSO´YA ZİYARET

GENÇ TERMELİLER´DEN  TERME TSO´YA ZİYARET

Genç Termeliler Taraftar Grubu Tribün Lideri Ali Kondakçı Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi´yi makamında ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi ?Genç Termeliler Taraftar grubu Terme´nin adını duyurmak adına önemli işlere imza atıyor. Gerek Terme´nin sorunlarına karşı göstermiş olduğunuz duyarlılık,gerekse gittiğiniz deplasmanlarda göstermiş olduğunuz tutum sizleri Samsunun diğer ilçelerinde bulunan taraftar gruplarından bir adım daha öne çıkarıyor.Umarım bu sene hem Termespor hemde Samsunspor üstün başarılara imza atıp bizleri gururlandırır?dedi.
Ziyarette konuşan Genç Termeliler Taraftar Grubu Tribün Lideri Ali Kondakçı ?Termemizin Türkiye´de adını duyurmak için her türlü hizmeti yapıyoruz,yapmaya da devam edeceğiz. Baktığınız zaman gittiğimiz her deplasman da Genç Termeliler pankartımızı asıyoruz. Grubumuzda bulunan genç ve yetişkin arkadaşlarımız gittiğimiz her yerde duruşlarıyla bizleri onurlandırıyor. Biz Termeliler olarak farkımızı her yerde göstermeye çalışıyoruz.
Ayrıca sizlere de bu güzel binayı Terme TSO´YA kazandırdığınız için ayrıca teşekkür ederim ?dedi.
Sohbet havasında geçen ziyaret güzel temennilerle son buldu.