Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

GENÇLİK KOLLARINDA KONGRE COŞKUSU

GENÇLİK KOLLARINDA KONGRE COŞKUSU

AK Parti Terme Gençlik Kolları Başkanlığına Cem Devranlı seçildi.

Terme Belediye Kültür Merkezinde 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilen Ak Parti Gençlik Kollarının genel kuruluna Cem Devranlı, tek aday olarak girdi. Genel Kurula, Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Ak Parti Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik, Ak Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Ak Parti İlçe teşkilatı üyeleri katıldı.
Samsun Milletvekilleri Kılıç, Kurt ve Kırcalı siyasetteki tecrübenin gençlik kolları yıllarında kazanıldığına vurgu yaparak, yapılan işlerde samimi olunması, makam mevki veya bir beklenti ile çalışılmaması gerektiğini, onların hepsinin Allah´ın nasip etmesi ile olacağını söylediler.

AK PARTİ, GENÇLERE VE GENÇLİĞE
ÖNEM VEREN BİR PARTİDİR
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise AK Parti kongrelerinin demokrasi kültürünün en önemli örneklerinden biri olduğuna vurgu yaparak, "AK Parti, kurulduğu günden bu yana gençlere ve gençliğe önem veren bir partidir. Ak davaya gönül vermiş gençlerimizin siyasette örnek aldıkları Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da siyasi yaşamına Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak başlamıştır." diye konuştu.
AK Parti Terme Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Cem Devranlıyaptığı teşekkür konuşmasında ?İlçemiz, ilimiz, ülkemiz ve milletimiz adına hizmet edebilmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu hedefle çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan siyasi büyüklerimize, her zaman bana destek olan aileme ve herkese çok teşekkür ediyorum.?dedi.
Ak Parti Gençlik Kollarının Yönetim Kurulu Asil Üye Listesi; Başkan Cem Devranlı, Oğuzhan Akbulut, Mert Genç, Ayşe Akkuş, Büşra Oktay, Tuğba Evce, Dilara Sayar, Ömer Dinç, Mustafa Karaçuha, Serdar Özden, Mücahit Çelepci, Furkan Albayrak, Mustafa Alparslan, Berkan Karapıçak, Ömer Çelebi, Murat Alver, Abdullah Samet Yavuz, Ömer Bahadır Polatcan, Samet Körpe, Furkan Özcan isimlerinden oluştu.
;