Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

GENEL SEKRETERLİĞE MEHMET ÖZTÜRK SEÇİLDİ

GENEL SEKRETERLİĞE MEHMET ÖZTÜRK SEÇİLDİ

Terme Ziraat Odası Başkanlığında 2 yıldır Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği ve İyi Tarım uygulamaların projesinde yönetici olarak görev yapan Ziraat Mühendisi Mehmet Öztürk yönetim kurulunun teklifi ve oda meclisinin onayı ile Terme Ziraat Odası Genel

Terme Ziraat Odası Başkanlığında 2 yıldır Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği ve İyi Tarım uygulamaların projesinde yönetici olarak görev yapan Ziraat Mühendisi Mehmet Öztürk yönetim kurulunun teklifi ve oda meclisinin onayı ile Terme Ziraat Odası Genel sekreterliğine atandı.
Genel sekreterliğe atanan Mehmet Öztürk, ?Beni bu göreve layık görüp seçen herkese teşekkür ediyorum.
Terme Ziraat Odası 5 tarım danışmanı ile 300 çiftçiye tarımsal danışmanlık ve iyi Tarım uygulamaları konusunda hizmet vermektedir. Tüketicilerin insan sağlığına duyarlı gıda talepleri ile güvenli gıda kavramının ön plana çıktığı günümüzde iyi tarım uygulamaları kriterlerine uygun sertifikalı gıda üretimi büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede üretim yapan çiftçilerimiz de bakanlık tarafından desteklenmektedir. Ayrıca İTU çerçevesinde üretim yapan çiftçilerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ÇATAK projesinden de yararlanmakta ve destek almaktadır. Oda olarak yeni başkan ve yönetimimizle bu hizmetleri daha da yaygınlaştırmaya ve çiftçilerimizin taleplerine cevap verebilmek için tüm gayretle çalışmaya devam edeceğiz.?dedi.