Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

GEZGiN KAFE TERME´YE RENK KATTI

GEZGiN KAFE TERME´YE RENK KATTI

Son yıllarda konsept kafe açma konusunda ülkemiz dünya devlerini geride bırakırken; Terme´de açılan Gezgin Kafe de sektördeki yerini aldı.

Terme´de, sosyal ve kültürel yönden yıllardır eksikliği duyulan mekanlar, son bir kaç yıldır atağa geçti. Bu mekanlar arasında yer almayı başaran Gezgin Kafe gerek konsepti, gerekse hizmet anlayışı olarak farklılık arz ediyor.
Oğuz Koç ve Akif Kaya tarafından işletilen ve ilk defa Sakarlı Hıdırellez Şenlikleri´nde hizmete başlayan Gezgin Kafe, şu anda Terme Gençlik Merkezi Hizmet Binası yanındaki yeşil alanda Termelilere ve Samsun-Ordu karayolunda seyahat eden vatandaşlara hizmet veriyor.
Gezgin Kafe, zengin menüsüyle de dikkat çekiyor. Kafede, Akdeniz otellerinde sıklıkla rastlanan ejderha nefesinden, çıtır kahvelere kadar gıda sektöründe nadir rastlanan bir menü yer alıyor.

?TERME´Yİ TÜM TÜRKİYE´YE TANITACAĞIZ?
Karavan şeklinde özel tasarlanmış Gezgin Kafe´nin ilerleyen zamanlarda çevre il ve ilçelere de bayilikler vermeyi planladığını aktaran işletmeciler Oğuz Koç ve Akif Kaya ?Elimizden geldiğince Terme´yi başta Karadeniz Bölgesi´ne ardından da tüm Türkiye´ye tanıtmayı planlıyoruz. Özellikle karavan şeklinde tasarladığımız mini iş yerimizle talep eden girişimcilere önümüzde ki dönemlerde de bayilikler vermeyi planlıyoruz.? dediler.

?GİRİŞİMCİLERİN DESTEKÇİSİYİZ?
Gezgin Kafe´yi ziyaret edenler arasında Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç da yer aldı.
Daha önce böyle bir sunum tarzıyla karşılaşmadığının altını çizen Başkan Kılıç, ?Şahsım ve Terme Belediyesi olarak girişimcilerin destekçisiyiz. Projeniz takdire layık bir çalışma. Böyle bir projeyi Terme´de hayata geçirdiğiniz, Termelilere bunu armağan ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hedefleriniz doğrultusunda belediyemiz adına üstümüze düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz? dedi.
Başkan Kılıç´ın ziyaretinin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç ve İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Talip Sevim´de Gezgin Kafe işletmecilerini ziyaret ederek ?Hayırlı olsun? dedi.