Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

GEZiCi MOBiL PTT ARACI SÖĞÜTLÜ ORTAOKULUNDA

GEZiCi MOBiL PTT ARACI  SÖĞÜTLÜ ORTAOKULUNDA

Terme PTT Merkez Müdürlüğü personeli Hikmet Çapan´ın girişimleriyle Samsun PTT Başmüdürlüğü Gezici Mobil PTT aracı okulumuza 18 Nisan 2019 tarihinde gelerek öğrencilere tarihi bir gün yaşattı.

Daha önceleri hayatımızda önemli yer tutan mektup, telgraf ve bağlamalı telefonlar; teknolojik gelişmelerle birlikte hayatımızdan tamamen çıkmasın diye başlatılan çalışma öğrenciler tarafından ilgi gördü.
Öğrencilerin daha önce hazırladıkları tebrik kartlarını Gezici Mobil görevlilerine verirkenki mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
PTT gezi aracının yanında okulumuzu ziyaret eden Samsun PTT Başmüdürü Rahmi Candan, Terme PTT Müdürü İbrahim Köklü, İşletme Hizmetleri Müdür vekili Levent Dama ve Pazarlama ve Satış Müdür Vekili Derya Savaş okulumuzu ziyaret ederek konuyla ilgili bilgiler verdi.
Ayrıca Söğütlü Ortaokulu Türkçe öğretmenleri Seda Aykül ve Binnur Aykül Sunar´ın daha önceden yapmış olduğu hazırlıklar sayesinde öğrencilerin ellerindeki kartları başarıyla mobil araç yetkililerine teslim ettiler.