Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?GiRiŞiMCiLERiMiZiN YANINDA OLACAĞIZ?

?GiRiŞiMCiLERiMiZiN YANINDA OLACAĞIZ?

Seçime sayılı haftalar kala, seçim turlarını hızlandıran Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmaları hakkında bilgiler vermeye devam ediyor. Bu hafta seçim ziyaretleri kapsamında Ali Kılıç, Terme Genç İş

TERME´NİN GENÇ GİRİŞİMCİLERE İHTİYACI VAR
Terme Genç İş Adamları Derneği ile sabah kahvaltısında buluşan Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç ?Dernek ve STK´lar ile el ele vererek, istişarelerle Termemize ivme kazandıracağız.?dedi.
Terme´nin genç girişimcilere ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Kılıç ?Terme için istihdam projesi olan bütün girişimcimizin yanındayız. Bizim projelerimiz Terme´ye refah getirecek ve halkımızın tepkisini çekmeyecek projelerdir. Terme´de bir iş bir proje yapılacaksa halkımıza sorularak fikir alarak yapacağız. Eğer biz Terme için bir istihdam sahası yapmazsak kendimi başarılı bir belediye başkanı saymayacağım. Biz sorunları öteleyen değil, sorunları yerinde çözen bir anlayış içindeyiz. Turizm açısından da Termemizi geliştireceğiz. Terme, denizle tam anlamıyla buluşacak.?dedi.
Konuşmasında sık sık birlik ve beraberlik mesajları veren Kılıç, kararlılık içerisinde ortak akıl anlayışıyla istişare yaparak kalkınılacağını söyledi.
Toplantıya, Dernek Başkanı Mustafa Çelebi ve dernek üyeleri ile Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar ve MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel katıldı.

TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET
Terme Ticaret ve Sanayi Odası´nda, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, oda üyeleri ve iş adamları ile bir araya gelen Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, ?Terme´nin kabuğunu kırmasına ihtiyacı var.? diyerek yatırımcılara seslendi.
Terme´ye yatırım yapmak isteyen iş adamlarını, Termeye istihdam yapmaya davet eden Kılıç, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi´den sorunları dinlerken yeni dönemde Terme´nin kendileriyle bir üst lige çıkacağını söyledi.
Konuşmanın devamında ?Birlikten güç doğar.? diyen Kılıç ?İlçemiz ile ilgili her türlü düşünceye açığız. Projelerimizin sürekli takipçisi olacağız. Turizm bölgeleri düzenlenerek canlı hale gelecek. Terme´de organize sanayi bölgesi projesi hayata geçirilecek. Terme´ye hizmet ve istihdam sağlayacak olan her projeye destek olacağız.?dedi.

DEMİRCAN: ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK
Evci Mahallesinin Karasu ve Miliç Mevkii sakinleriyle bir araya gelen
eski Sağlık Bakanı şuan ki Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, birlik ve beraberlik vurgusu yaptıkları ziyaretlerinde, milletimizin önümüzdeki süreçte, engelleri aşarak daha çok hizmet göreceğini ifade ettiler.
Vatandaşlarla sohbet edip sorunları yerinde dinleyerek açıklamalar yapan Ahmet Demircan ? Vatandaşlarımız rahat olsun. Artık eski Türkiye yok. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğa´nın bu ülkeye kattıkları belli ve katacak olduğu projeler de çok. Yeter ki biz bir olalım. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok.?dedi.

HER MAHALLE İÇİN BELEDİYEDE ARŞİV OLACAK
Terme Gökçeağaç Mahallesi´ne yaptığı ziyarette, her bir mahalle için belediyede bir arşiv oluşturulacağını ifade eden Ali Kılıç ?Yol ve sudan ibaret olmamak üzere askere ve yeni üniversiteye gidecek gençlerin tespitiyle ceplerine ilk harçlığı biz koyacağız. Bu arşivde ayrıca durumu olmayan yoksul ailelerin tespit edilerek yardım edilecek. Muhtarlarımızın yaptığı bu arşiv raporlarıyla, yerinde çözümü kolaylaştıracağız.?dedi.
Vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğunu da söyleyen Kılıç ?Düzgün bir planlama yaparak bu sorunlar çözülecek. Herkes bilsin ki başkan olduğumda hak ve hakikatten, adaletten ayrılmayacağım. Bütün mahallelerimize aynı seviyede yaklaşacağız.?dedi.
Ziyarette, bölgenin sorunları dinlenildi. ve gerekli adımlar atılmak üzere mahalle sakinlerine söz verildi.
Ziyarette Kılıç´a, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ile Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar da eşlik etti.