Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

GÖKÇENUR ŞİRİN AVRUPA YOLUNDA

GÖKÇENUR ŞİRİN AVRUPA YOLUNDA

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da düzenlenen Multi Avrupa Oyunlarında Termeli sporcumuz Gökçenur Şirin 3. olarak Avrupa biletini aldı.

 Avrupa Taekwondo Birliği (ETU)  tarafından Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da 42 ülkenin katıldığı, 2 bin 500 civarı sporcunun mücadele ettiği Multi Avrupa Oyunlarına katılan Termeli sporcumuz Gökçenur Şirin, gösterdiği üstün başarı ile 3. olarak Avrupa biletini aldı. 
Terme Taekwondo Kulübü Antrenörü Murat Özden, “G-2 kategorisindeki organizasyon Aralık ayında yapılacak. U21/Ümitler Avrupa Şampiyonasına doğrudan katılım hakkı verdiği için bir birinden zor maçlar oldu. Bu sonuçların ardından sporcumuz Gökçenur Şirin Aralık ayında Romanya’da yapılacak U21/ Ümitler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi Milli Takım Formasıyla temsil edecek inşallah. İlçemize ve kulübümüze yeniden yeni bir Milli Heyecan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün öğrencilerimizin Milli formayı giymesi için çalışmalarımız devam ediyor. Ailelerin çocuklara güveni ve desteğinin büyük önemi var. Çocuklarınıza  bu güzel yolda destekleriniz çok değerli. Her şey bir hayalle başlıyor çocuklarınızı lütfen daha çok teşvik edip destekleyin sizlerde bu gururu yaşayın.  Öğrencilerimi gösterdikleri yüksek azim gayret inanç ve mücadelesinden dolayı tekrar  tebrik ediyorum. Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerim, velilerim ve Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Tebrikler kızım.”dedi.  Hbr: Berkan KARAPIÇAK