Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Yıldızlar Milli Takım seçmesi Taekwondo şampiyonasında Terme’den katılan öğrencimiz Gökçenur Şirin bayanlar 37 kilogramda bütün rakiplerini sayı farkıyla yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

    27- 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Ankara Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen Yıldızlar Milli Takım seçmesi Taekwondo şampiyonasında Terme’den katılan öğrencimiz Gökçenur Şirin bayanlar 37 kilogramda bütün rakiplerini sayı farkıyla yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

             TERMEDEN   İSPANYA’YA
    Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Antrenör Murat Özden, “Bizlere tarifi mümkün olmayan gurur ve sevinç yaşatan Gökçenur 1-3 Ekim 2019 tarihlerinde İspanya’nın Valensiya kentinde yapılacak Yıldızlar Avrupa şampiyonasında ülkemizi Milli Takım formasıyla temsil edecek İnşallah.
yıldızlar Avrupa Taekwondo şampiyonasında Türk Milli takımını temsilen katılacak olan sporcumuz Gökçenur’un İspanya’da ülkemizi ve Termemizi en iyi şekilde temsil ederek istiklal marşımızı okutacağı inancındayım. Çünkü  sporcumuz çok çalıştı bunu başarabilecek teknik taktik bilgi yetenek ve beceriye sahip bir durumda.

      ŞAMPİYONLARI YETİŞTİRMEYE  DEVAM
    İlçemize ve Kulübümüze 1 Milli sporcu daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum.  2013 yılında başladığımız bu yolda dünyanın en başarılı kulüpleri arasında ilk sıralarda olmaktan gurur duyuyoruz. Hedefimiz ve vizyonumuz geleceğin Olimpik sporcularını yetiştirmek ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.
    TEŞEKKÜRLER 
    Öğrencimi gösterdiği yüksek azim gayret ve mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Çok çalıştı ve hak etti. Allah başarılarla dolu bir hayat nasip etsin. Bizlere destek olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrenci ve velilerine Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Tebrikler güzel kızım.”dedi.