Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, tüm elemeleri geçerek en iyi sporcuların yer aldığı Okullararası Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasından Gökçenur Şirin galibiyetle ayrıldı.

    Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, tüm elemeleri geçerek en iyi sporcuların yer aldığı Okullararası Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasından Gökçenur Şirin galibiyetle ayrıldı.
    1 - 4 Nisan 2022 tarihleri arasında Alanya 75. Yıl Spor Salonunda devam eden Şampiyonada, Terme Taekwondo Kulübü sporcusu Gökçenur Şirin, Bayanlar 52 Kilogramda Bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. 
    Öğrencisini gösterdiği yüksek azim gayret ve mücadelesinden dolayı tebrik eden entrenörü Murat Özden "Gökçenur bu müsabaka için çok çalıştı ve sonuna kadar haketti .Allah başarılarla dolu bir hayat nasip etsin. Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerim, velilerim ve Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum."dedi. 

    HİÇ BİR BAŞARI, TESADÜF DEĞİLDİR 
    Sporda sürekliliğin sıradan başarılardan daha önemli olduğunun altını çizen antrenör Özden "Bu konuda en önemli görev sporculardan çok velilerimize düşüyor. Aileler ne kadar destek verir ve çocuklarının devamlılığı konusunda ısrarcı olurlar ise İlçemizden o denli başarılı sporcular çıkacaktır. Sporcularımızı bundan sonraki süreçte daha zorlu bir çalışma temposu bekliyor. Yıldızlar, Gençler, Ümitler  ve Minikler Türkiye Şampiyonaları bizleri bekliyor. Bu çalışma temposu ile sporcularımla birlikte zorlukların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Sporcularımızla çalışmalarımıza ara veremeden devam ediyoruz. Bu sene Dünya ve Avrupa Şampiyonasına sporcularımızı gönderebilmek için, ülkemizi temsil etmeleri için fedakarlıktan asla kaçınmayarak onları bu zorlu maratona hazırlıyoruz. Spora , Sporcuya  ve genç kuşaklara hizmet etmekten çok memnunum ve Büyük "Terme Taekwondo Ailesi"yle çok ama çok gurur duyuyorum."dedi.
    Başarının, alın teri kadar, zihin teri de istediğini belirten Özden, "Çünkü hayat bir maratondur; duran, geçilir. Zorlukları aşmayı göze alın. Çiçekli yollardan geçerek zafere ulaşılmaz. Çalışıp bedel ödeyen, her yerde başarır."diyerek açıklamasınıi bitirdi.
    
    MUTLU VE GURURLUYUM
    Kazandığı başarı sonrası Gökçenur Şirin de bir açıklamada bulundu.
     Şirin, açıklamasında "Bugün, sabah akşam demeden yaptığım antrenmanları, yorgunluktan bayılmamak için direndiğim anları, yaşadığım sakatlıkları ve en önemlisi de benim için harcanan emekleri Şampiyonluk derecem ile altın madalyama sığdırmış olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum."dedi.