Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GÖKYÜZÜ BİZİM

GÖKYÜZÜ BİZİM

“Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Uçurtma Şenliği” Terme Abdullah Aslan Şehir Stadyumunda yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşti.

    Terme Ahmet Ersoy İlkokulu müdürlüğü tarafından organize edilen ve 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 4.’sü düzenlenen “Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Uçurtma Şenliği” Terme Abdullah Aslan Şehir Stadyumunda yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşti. 
    Şenlik, kardeş okul Barbaros İlkokulu velileri, öğrencileri ile Ahmet Ersoy İlkokulu öğrenci, veli ve öğretmenlerin katılımı ile coşku içinde yapıldı. 
     Uçurtma Şenliği'ne katılanlar güzel bir havada uçurdukları uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdiler. Rengarenk uçurtmaları öğretmeN ve velileri ile birlikte gökyüzünün maviliğiyle buluşturan öğrenciler, gönüllerince eğlendiler.
    Okul müdürü Münir Yüksel, organizasyonu düzenleyen Halil İbrahim Bayar’a, şenlikte kendilerini yalnız bırakmayan katılım sağlayan; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse ve Şube Müdürü Hakkı Düzgün’e, şehir stadyumunu belirtilen tarihte okula tahsis eden Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekliye şahsı ve kurumu adına teşekkür etti.  Hbr: Berkan KARAPIÇAK