Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

GÖLYAZI İLKOKULU´NA UZANAN MİNİK ELLER

GÖLYAZI İLKOKULU´NA UZANAN MİNİK ELLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İstanbul Özel Anakent İlkokulu tarafından bu yıl 3.´sü düzenlenen çeşitli hediyeler öğrencilerin sevinç çığlıkları ile karşılandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı projesi kapsamında İstanbul Özel Anakent İlkokulu ingilizce bölümü  öğretmen ve öğrencileri tarafından gönderilen kitap, kırtasiye, giyim, oyuncak ve çeşitli hediyeler 24 Nisan Salı günü İlçemiz Terme Gölyazı ilköğretim okulu birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine dağıtıldı.


Çeşitli hediyeler karşısında sevinç çığlıklarını tutamayan öğrenciler adeta mutluluktan havalara uçtular.

Terme Gölyazı İlkokulu Müdürü Azmi Dikmen, ?Okulumuz öğrencilerine yardımda bulunarak bizleri ve öğrencilerimizi sevindiren İstanbul Özel Anakent Koleji öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum.?dedi.

İstanbul Özel Anakent İlkokulu ingilizce öğretmenleri ise ?Öğrencilerimizle beraber yürütmüş olduğumuz bu projeden dolayı çok memnunuz yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimize bir yardım eli uzatabildiysek ne mutlu bize bu tür çalışmalara elimizden geldiği sürece devam edeceğiz.? şeklinde konuştular.