Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Kamil Furtun, İ.K. adlı bir kişinin tabancalı saldırısında vücuduna isabet eden 3 kurşunla hayatını kaybetti.

Sam­sun Göğüs Has­ta­lık­la­rı ve Göğüs Cer­ra­hi­si Has­ta­ne­si dok­tor­la­rın­dan Op. Dr. Kamil Fur­tun için,görev yap­tı­ğı Sam­sun Göğüs Has­ta­lık­la­rı ve Göğüs

Cer­ra­hi­si Has­ta­ne­si`nde tören dü­zen­len­di.

Tören ala­nı­na mesai ar­ka­daş­la­rı­nın om­zun­da ge­ti­ri­len Mer­hum Opr. Dr. Kamil Fur­tun`un ge­ti­ril­me es­na­sın­da has­ta­ne önün­de bu­lu­nan çok sa­yı­da dok­tor, hem­şi­re, hasta ve hasta ya­kı­nı göz­yaş­la­rı­na hakim ola­ma­dı.

Tö­re­nin ar­dın­dan Opr. Dr. Kamil Fur­tun`un ce­na­ze­si, Sam­sun Büyük Cami`de kı­lı­nan öğle na­ma­zı­nın ar­dın­dan Asri Me­zar­lık`taki aile kab­ris­tan­lı­ğı­na def­ne­dil­di.

Türk bay­ra­ğı­na sa­rı­lı Fur­tun`un ce­na­ze na­ma­zı­nı İl Müftü Ve­ki­li Enver Türk­men kıl­dı­rır­ken, ce­na­ze­ye Sağ­lık Ba­ka­nı Meh­met Mü­ez­zi­noğ­lu, Genç­lik ve

Spor Ba­ka­nı Akif Ça­ğa­tay Kılıç, Sam­sun Va­li­si İbra­him Şahin, Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Yusuf Ziya Yıl­maz, AK Parti, CHP ve MHP Samsun mil­let­ve­ki­li aday­la­rı, il baş­kan­la­rı, kamu kurum ve ku­ru­luş tem­sil­ci­le­ri, dok­tor­lar, hem­şi­re­ler ve çok sa­yı­da va­tan­daş ka­tıl­dı.

Ce­na­ze­de mer­hum Opr. Dr. Kamil Fur­tun`un an­ne­si Gönül Fur­tun, eşi Dr. Funda Fur­tun, oğlu Tay­lan Fur­tun ve ya­kın­la­rı­nın ayak­ta dur­mak­ta güç­lük çek­ti­ği göz­len­di.