Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

GÜMÜŞDAĞ,´MAÇA İYİ BAŞLIYAMADIK VE MAĞLUP OLDUK´

GÜMÜŞDAĞ,´MAÇA İYİ BAŞLIYAMADIK  VE MAĞLUP OLDUK´

Bölgesel Amatör Lig 4´üncü Grup ta mücadele eden Termesor´un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,?Lig´in yeni takımları Havza Belediyespor karşısında maça iyi başlayamadık ve mağlup olduk? dedi.

´POZİSYONLARINI DERLENDİREMEDİK
VE AKABİNDE MAĞLUP OLDUK´
Karşılaşmanın ilk yarısında Havza Belediyespor karşısında istenilen oyunu sergileyemediklerini belirten sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,? Rakibiz verilen penaltı pozisyonun iyi değerlendirdi ve 1-0 öne geçti.
Özelikle ikinci yarıda daha derli toplu oynadık. Bulduğumuz gol pozisyonlarını derlendiremedik ve akabinde mağlup olduk.
Maçımızı yöneten hakem triyosunun ufak tefek hataları oldu. Her hakemin hataları oluyor. Biz de bunu hata olarak görmüyoruz.
Taraftarlarımız maçı kazanmamız için ne gerekiyorsa yaptılar. Kedilerine teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

´AYNI DUYGULARIMIZLA
BU SEZON YOLUMUZA
DEVAM EDECEĞİZ´
Araya giren Kurban Bayramı nedeni ile liglere ara verildiğini hatırlatan Termespr´un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,?Futbolcuları Havza Belediyespor maçı sonrası 4 gün izin verdim ve bayramın ikinci günü Amasyaspor maçının hazırlıklarına başlayacağız.
Gecen sezon Termespor ligi iyi bir yerde bitirdi. Aynı duygularımızla bu sezon yolumuza devam edeceğiz. Ben takımıma adım gibi güveniyorum. Taraftarlarımızdan bu yıl da büyük bir ilgi bekliyoruz? dedi.