Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

GÜN AİLESİNİN HAKLI GURURU

GÜN AİLESİNİN HAKLI GURURU

İlçemiz Fatih İlkokulu`nda eğitim gören Kaymakam İlyas Gün`ün oğlu 5. sınıf öğrencisi İhsan Gün, katıldığı deneme sınavında il birincisi oldu.

Analiz yayınlarının deneme sınavlarına katılan Kaymakam İlyas Gün`ün oğlu İhsan Gün, üstün başarı göstererek il birincisi olarak ailesi ve öğretmenlerine haklı bir gurur yaşattı.

Kaymakam İlyas Gün ve eşi Gül Gün, oğullarına destek ve moral olmak için okula ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında öğretmenlerle görüşen Kaymakam İlyas Gün ve eşi Gül Gün,“Oğlumuzun bu denemelerdeki başarılarının devamının gelmesini diliyoruz. İhsan’a ve okuluna güveniyoruz. İnşallah TEOG`da da bu başarının devamı gelir. İlçemizdeki bütün öğrencilerimizden önemli başarılar bekliyoruz. Kazanılan her başarı, öğretmenleri aileleri ve bizi gururlandıracaktır. Öğrencilerin daha başarılı olması için öğretmen, öğrenci, veli iş birliğinin gerçekleştirildiğini görüyoruz. Bu bilinçle çalışan emek veren bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.”dedi.

Daha sonra oğullarının sınıfına giden Kaymakam İlyas Gün ve eşi, oğullarıyla birlikte ders dinleyerek her zaman yanında olduklarını gösterdi.
Okul Müdürü Mustafa İmamoğlu, Kaymakam İlyas Gün ve eşini bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek velilerden çocuklarıyla ilgilenmelerini istedi. Bunun öğrencinin başarısında önemli rol oynadığını söyledi.
Müdür İmamoğlu, “Bu anlamlı ziyaretlerinden ve bu örnek davranışlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza ve eşine teşekkür ediyorum."dedi.