Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

GÜNEY AFRİKA´DAN BAŞKAN KUL´A DAVET

GÜNEY AFRİKA´DAN  BAŞKAN KUL´A DAVET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane´yi ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane´yi ziyaret etti.
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara´ya giden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane´yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kul, Malefane´yi Terme´ye davet ederken, Büyükelçi Malefane´de Başkan Kul´u Güney Afrika´da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Kul´a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane, Türkiye´de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyükelçi Malefane, Türkiye ve Güney Afrika arasındaki işbirliklerini güçlendirmeyi istediklerini anlattı.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane´ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; ?Güney Afrika Cumhuriyeti ile hem siyasi hem de ekonomik yönden ikili ilişkilerimiz her geçen gün gelişiyor. Bu da sizin gibi sağlam köprüler oluşturan değerli elçilerimiz sayesinde oluyor. Sizlere Terme ve Samsunumuzu tanıtmak ve orada bir süre sizleri ağırlamak isteriz? diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Kul ve Büyükelçi ziyaretin anısına karşılıklı hediyeler verdi.