Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

GURMELER TEFAL´DE BULUŞTU

GURMELER TEFAL´DE BULUŞTU

İlçemiz Fatih Anadolu Lisesi bayan öğretmenleri ve personel yakınları, evlerinde yaptıkları yemekleri hem mesai arkadaşlarıyla paylaştılar hem de yemeklerin kalite kontrolünü yaptırmış oldular.

İlçemiz Fatih Anadolu Lisesi bayan öğretmenleri ve personel yakınları, evlerinde yaptıkları yemekleri hem mesai arkadaşlarıyla paylaştılar hem de yemeklerin kalite kontrolünü (!) yaptırmış oldular.
Fatih Anadolu Lisesi´nde gelenek haline gelen ikramları, bu defa bayan öğretmenler işbirliği içinde yerine getirdiler. Geçen Salı günü öğle arasında öğretmenler odasında gerçekleşen proğrama; Elif Güneş-kısır, Nevin Yücesan-sarma, Semra Turgut-Rus salatası, Filiz Güngör-peynirli poğaça, Ayşe Boz- ıspanaklı börek, Esra Akan-kek ve Abdullah Var da turşu ve mısır ekmeği ile katıldı. Masa düzeni görevini de Elif Güneş üstlenmişti.
Neşe içinde yenilen yemekten sonra çaylar içildi ve yemeklere tam not verildi. Öğretmenler, ?Hem mideye hem de ruha hitap eden bir proğram oldu. Şimdi derslere daha bir azim ve istekle girebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dediler.
Ayrıca proğramın önümüzdeki haftalarda da devam etmesi dileğinde bulundular.