Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜVENLİK HİZMETLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

GÜVENLİK HİZMETLERİNİ DESTEKLEME  DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

Terme Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Muharrem Çelik tarafından 6 Haziran Çarşamba günü organize edilen iftar programında Terme protokolü, dernek üyeleri ve Terme İlçe Emniyeti bir araya geldi.

İftar Yemeği Programına Kaymakam Emin Alıcı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Jandarma Komutanı Binbaşı Talip Sevim, Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, Emniyet Teşkilatı görevlileri, dernek üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Programda konuşma yapan Terme İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, ?Böyle güzel bir iftar programında sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Başta sayın kaymakamımız olmak üzere siz katılımcılarımız bizleri yalnız bırakmadınız.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emniyetimize ve bizlere destek olacağınızdan hiç bir şüphemiz yok bundan eminiz. İftar programına katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ederim.?dedi.
Dernek Başkanı Muharrem Çelik, ?Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği olarak milletimizin huzur ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçmayıp özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız. Bu akşam böyle bir programda bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.?dedi.
Ezanın okunması ile iftarlarını açan davetliler daha sonra hoş bir sohbet ortamında gündemde olan olaylar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Daha sonra program bir sonraki sene tekrar böyle bir programda bir araya gelme temennisi ve toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.