Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HAFIZLIK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

HAFIZLIK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERE  BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Terme İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.

 Terme İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi. 
Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'ndan başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan Terme İlçe Müftülüğüne bağlı Ahmetbey Mahallesi Kız Kur'an Kursu ile Fatih Erkek Kur'an Kursunda hafızlık eğitimini dışardan tamamlayan toplamda 9 öğrenciye 20 Kasım Pazartesi günü Terme İlçe Müftülük binasında hafızlık belgeleri takdim edildi.
Hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencileri makamında ağırlayan Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül öğrencileri tek tek tebrik ederek hafızlık belgelerini öğrencilere takdim etti.
Ergül, "Müftülüğümüze bağlı Kur'an kurslarımızda hafızlık eğitimlerini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda 9 öğrencimiz daha başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanmıştır. Bizler de öğrencilerimizi müftülüğümüzde misafir ederek hafızlık belgelerini takdim ettik. Azim ve gayretle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kur'an-ı Kerim'i hıfzetmek, onu öğrenmek, öğretmek, anlamak ve yaşamak, Kur'an'a karşı yapılabilecek en güzel vazifelerden birisidir. 
Öğrencilerimizden istirhamımız hafızlıklarını unutmamaları için düzenli olarak tekrar etmeleri, kendileri gibi nice hafızlar yetiştirmeleri ve toplumumuzda örnek şahsiyetler olmalarıdır.
Bu vesileyle hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur'an kursu öğreticilerimize ve maddi manevi destekte bulunan hayırsever Terme halkına teşekkür ediyorum."dedi.