Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HALK OYUNLARI EKİBİNDEN MÜTHİŞ BAŞARI

HALK OYUNLARI EKİBİNDEN MÜTHİŞ BAŞARI

Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı "Okul Sporları ve Türk Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması"nın "Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçükler" kategorisinde Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencileri il birincisi olarak Samsun´u bölge yarışma

Samsun Atatürk Spor Salonunda yapılan yarışmaya toplamda 22 okul katıldı. ?Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçükler? kategorisinde mükemmel bir oyun sergileyen öğrenciler, salonda bulunan bütün seyircilerden tam not aldı.

Okul yönetimi elde edilen başarı sonrası "Bu haklı gururu yaşatan sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimizi bu organizasyona hazırlayan, öğretmenimiz Erol Alan ve eşi Suna Alan´ı canı gönülden tebrik ederiz. Okulumuza adını veren ve yarışma boyunca bizi yalnız bırakmayan işadamı hayırseverimiz Sayın Ahmet Ersoy beyefendi ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özer Ersoy´a da sonsuz şükranlarımız sunarız." açıklamasında bulundu.

Yarışmanın ardından öğrencilerle fotoğraf çekimi yapılırken, hayırsever işadamı Ahmet Ersoy, öğrencileri Samsun´da bir sosyal tesiste yemeğe götürdü. Ersoy, çok mutlu olduğunu dile getirirken bu gururu yaşatan öğrencileri ve öğretmenleri ayrı ayrı tebrik etti.

Yine organizasyona katılan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken, Ahmet Ersoy İlkokulu camiası olarak, okula her anlamda katkı sunan ve daima yanlarında olan hayırsever Ahmet Ersoy´a bir kez daha teşekkür edildi.