Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU  SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında açılan kursların geleneksel yıl sonu sergisi, protokolün katılımıyla gerçekleştirildi.

 Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yıl sonu sergisi  açılış programı düzenlendi.
Terme Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan programa Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, İlçe Jandarma Komutanı Eren Dede, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Eşref Tahir Mazlum, kurum amirleri,  siyasi parti temsilcileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program konuşmalarla devam etti. İstiklal Marşı’nın işaret diliyle aktarılması izleyenlere bir ilki yaşattı.
Programın devamında okuma yazma kursunda başarı sağlayan kursiyerlere Kaymakam Metin Maytalman, El Sanatları kursuna katılan kursiyerlere de Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan tarafından belgeleri takdim edildi.
Programda yer alan Kafkas Yöresi Halk oyunları gösterisi ile Müzik öğretmenleri nin enstrümanlar eşliğinde sunduğu koro gösterisi  büyük beğeni topladı. 
Programın sergi bölümü ise Terme Hanımlar Lokalinde devam etti. Birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği sergi açılışını protokol üyeleri birlikte yaptı. Akabinde giyim, makrome, nakış, takı gibi bir çok dalda yapılan ürünler sergilendi.