Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

HALTERCİ İKİZLERİN HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

HALTERCİ İKİZLERİN HEDEFİ  AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Dört yıl önce başladıkları halter sporunda Türkiye dereceleri bulunan Termeli ikizler Merve ve Burcu Çakmar, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

    Gaziantep'ten memleketleri Terme'ye taşınan Termeli ikizler Merve ve Burcu Çakmar halter çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
    Dört yıl önce badminton sporuyla uğraşırken antrenörlerinin yönlendirmesiyle halter sporuna geçiş yapan ikizler, Türkiye 2'nciliği ve 3'ncülüğü derecelerine sahipler.  
    Lisanları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde olduğu için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına çalışmalarını sürdüren ikizler Merve ve Burcu, Terme'de bu dalda antrenör bulunmadığı için kendi antrenörlerinden uzaktan destek alarak disiplinli bir şekilde Terme Kapalı Spor salonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
     Hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu ifade eden ikizler "Buradaki çalışmalarımızı izleyen hocamız Beden Eğitimi öğretmeni İsmet Aydemir sağolsun elinden geldiğince bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Hedefimiz, milli formayı giyerek Avrupa hatta dünya şampiyonluğu elde etmek. İnşallah bir gün bu hedefimize de ulaşır, ülkemize, ilçemize ve ailemize bu gururu yaşatırız."dediler.