Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

HANGİ İLÇEYE KAÇ BEKÇİ ALINACAK

HANGİ İLÇEYE KAÇ BEKÇİ ALINACAK

Samsun Valiliği, Kaymakamlıkların bünyesinde çalışacak olan Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanını yayınladı. İlanda başvuru şartları ve bir form yer aldı.

Samsun Valiliği tarafından 250 bekçi alımı yapılacağı ilan edildi. Devlet Personel Başkanlığınca yayımlanan ilana göre Samsun ilinin Atakum, Canik, İlkadım, Tekkeköy, Bafra ve Çarşamba ilçelrinde görevlendirilmek üzere 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacak.
İçişleri Bakanlığının 772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında Emniyet Hizmetleri Sınıfında İstanbul ile mülki sınırları içerisindeki ilçelerimizde görevlendirilmek üzere yapacağı 14 bin 500 kamu personeli alımı ilanları Valilikler tarafından yayınlanmaya devam ediyor.
Samsun Valiliğinin 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımına başvuru yapabilmek için Türk vatandaşı ve erkek olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, askerliğini yapmış olmak, 30 yaşından büyük olmamak, adli sicil kaydı bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak gerekiyor.
Başvuru yapacak olan adayların en az 1 yıldır Samsun il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları, 167 cm boyundan kısa olmamaları isteniyor.
Adaylar başvurularını 14-28 Kasım 2017 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüklerine istenen belgelerle birlikte şahsen yapacaklar.