Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

HASRET KAYA ALEMDAR AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

HASRET KAYA ALEMDAR  AİLE DANIŞMANLIK  MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Samsun Atakum’da bulunan Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık Merkezi Oyun ve Sanat Atölyesi hizmete girdi.

 Samsun Atakum'da hizmete giren Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık Merkezi  görekemli bir törenle hizmete girdi.
Aile Danışmanlık Merkezinin açılış törenini Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Atakum Emniyet Müdürü Harun Kökduman, Kamu-Sen Başkanı Gökhan Şahin, Siyasi Parti lerin başkan ve yardımcıları ile çok sayıda davetli katıldı. 
Hasret KAYA ALEMDAR Aile Danışmanlık Merkezi Oyun ve 
Sanat Atölyesi Neler yapar?   Biz Kimiz?
Kendisini bu özel gününde yanlız bırakmaya herkese teşekkür eden Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık merkezi kurucusu aile Danışmanı Hasret Kaya Alemdar “ Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık Merkezi Oyun ve Sanat Atölyesi Atakum/Samsun Balaç'taki merkezimizde yüz yüze danışmanlık hizmeti vermektedir. Çalışma Alanlarımız;  Aile, çift ve evlilik danışmanlığı / Eğitim danışmanlığı ve öğrenci koçluğu / Ebeveyn danışmanlığı / Çocuk, ergen, yetişkin danışmanlığı / Oyun terapisi / Objektif çocuk değerlendirme testleri / Öğrenme güçlüğü / Özel yetenekli çocuklar / Masal terapisi / Bibliyoterapi / Kum terapisi / Sanat terapisi / Oyun ve sanat atölyeleri / Panik bozukluk, anksiyete, travma bozukluğu/ Obsesif kompulsif bozukluk / Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu / Depresyon, fobiler, kaygı, sınav kaygısı / Bağımlılık danışmanlığı'nı kapsamaktadır.
Hasret Kaya Alemdar Aile 
Danışmanlık Merkezinin 9 Eylül De 
Sizlere Güzel Bir Haberi Var !!
Hazırlamış olduğumuz Samsun da ilk ve tek olan “Keşif Yolculuğum 1. Kur”, üç aylık hafta sonu gruplarından oluşan; konuşma garantili İngilizce, parmak saymadan dört işlem, kodlama hikayelerle çarpım tablosunu öğrenme ve STEM programı ile oluşan sihirli matematik ve çocuklarımızın erken dönemde yeteneklerinin ve gelişim alanlarının keşfedilmesine yönelik “Kendini ve yeteneklerini keşfet” programlarıyla aileleri çocukları ile ilgili gelişim raporu ve sadece zeka skorunun verildiği çalışmaların gerekli Rehberliği yapmadığını biliyor. Mantık yürütme, Akıl yürütme, Uzamsal düşünme, Problem çözme, Matematik becerisi,  Dil becerisi, Hafıza becerisi, Ayırt etme becerisi, Şekil-uzay yeteneği alanlarında velilere rehberlik etmek ve farkındalık oluşturmak istiyoruz.”dedi.
Terme Belediyesiyle Protokol İmzalandı
Terme Belediyesi, belediyede çalışan personelin birinci derece yakınlarının okul, aile ve sosyal yaşamındaki tüm süreçlerin (Psikososyal ve Kişisel Gelişimleri) takip edilerek desteklenmesi için Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık Merkezi ile işbirliği protokolü imzaladı.
Terme Belediyesi Başkanı Ali Kılıç'ın makam odasında gerçekleşen protokolün imza töreninde Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık Merkezi kurucusu Aile Danışmanı Hasret Kaya Alemdar hazır bulundu.
İmza protokolünde Terme Belediyesi Başkanı Ali Kılıç, “Belediye çalışanlarımızın fiziksel performanslarının ve yeteneklerinin arttırılması ile ilgili çalışmaların yanı sıra psikososyal ve kültürel gelişimlerinin sağlanmasını da önemsiyoruz. İmza altına aldığımız sözleşme ile çalışan personellerimiz %25 indirimden faydalanabilecek. 
Hasret Kaya Alemdar Aile ve Eğitim Danışmanlık uzmanları personelimize ve ailelerine verecekleri danışmanlık ve diğer çalışmalarla destek olacaklardır. Kendilerinden beklentimiz karşılaştıkları zorluklarla mücadele edebilen, güçlü bir zihne sahip başarılı nesillere yetiştirmemize yardımcı olmalarıdır. Çalışmalarında kendilerine başarılar diliyor ve belediyemize vermiş oldukları destekleri için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Zihnin performansı için de alınan verimin oldukça önemli olduğunun altını çizen, Hasret Kaya Alemdar ise “Kurumlar arasında çalışanların daha bilinçli hareket etmelerini bunu çalışmalarına yansıtmaları için destek sağlıyoruz. Beden dili eğitimi, iletişim becerilerini geliştirmek, çalışma yöntemlerini güçlendirmek gibi kişilerin çalışma performanslarını psikososyal olarak en üst seviyeye çıkarmak için danışmanlık uyguluyoruz. Bu da kurumlara verdiğimiz hizmetle üretimi artırmaya çalışma ortamının psikososyal motivasyonunu en iyi hale getiriyor. Hasret Kaya Alemdar Aile Danışmanlık Merkezi olarak böyle bir çalışmada yer almaktan heyecan duyduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.