Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HAVALARIN ISINMASI İNSANLARI CANLANDIRDI

HAVALARIN ISINMASI İNSANLARI CANLANDIRDI

Mayıs ayının ferahlatıcı etkisi Termelileri de sardı. Terme´de piknik yapmak için Hüseyinmescit Mahallesini seçen bir gurup arkadaş, Mazhar Can Yüksel´in evinin bahçesinde bir araya geldi. Etkinlikte, çocuklar etrafa dağılıp çeşitli oyunlar oynadı.

Etkinlikte, büyükler getirdikleri malzemelerini evin bahçesine açıp, ızgara yaktı. Büyük bir masanın etrafında toplanan arkadaşlar sıcak havanın tadını çıkardılar.
Sohbetin ilerleyen zamanlarında bir araya gelen gurup semaverde demlenen çayın keyfini çıkardılar.
Bir yılı aşkın süredir, her ayın ilk haftası bir araya gelen gurup, bu buluşmalarda hasbihal ettiklerini, sorunlarını paylaştıklarını, birbirlerine destek olduklarını iletirken başkalarına da dost, arkadaş, kardeş gibi gördüğü insanlarla bir araya gelmelerini tavsiye ettiler.
Her ay Terme´nin bir mahallesinde dostluk toplantılarının devam edeceğini aktaran arkadaşlar, bayram sonrası da Miliç Mahallesinde buluşacaklarını söylediler.
Yorgun ama mutlu bir gün geçirdiklerini söyleyen ev sahibi Mazhar Can ise ´´Arkadaşlarımı ağırlamaktan çok memnun oldum. Sizleri ağırlamaktan onur duydum.´´dedi.