Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

HAVUZ MÜJDESİ! İHALE EKİM AYI SONUNDA

HAVUZ MÜJDESİ!  İHALE EKİM AYI SONUNDA

Terme yeni bir spor kompleksine daha kavuşuyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul İlçede inşa edilecek modern, kapalı yarı olimpik yüzme havuzun ihalesinin ay sonunda yapılacağını açıkladı.

Terme´lilerin yıllarca hayal ettiği projeler birer birer hayata geçiyor. İlçede Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesi ay sonunda yapılıyor. Çalışmanın 650 takvim gününde bitirilmesi planlanıyor. Başkan Kul ?Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. İşte hizmetlerimiz ortada. Biz eserlerimizle, hizmetlerimizle konuşuyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR SON
AŞAMADA
Başkan Kul, olimpik havuzun ilçenin Çay mahallesinde, üniversite, ilköğretim okulu ve gençlik merkezinin bulunduğu bölgede 25 bin metrekare alanda kurulacağını kaydetti. İlçeye böyle bir tesisin kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kul ?Gençlerimizin geleceğine, eserlerle güç ve desteğimiz kesintisiz sürecek. Terme´de spor ve spor yatırımlarına içtenlikle yatırım yapıyoruz. Gençlerimizin geleceğinin sağlıklı olmasının alt yapısına güç veriyoruz. İlçemizde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun son aşamasına gelindi. Önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmalar sonrasında gayet modern, yarı olimpik yüzme havuzunun temelini atacağız.?dedi.

KUL´DAN TEŞEKKÜR
Yapılacak havuzun Terme´ye değer ve prestij katacağına vurgu yapan Kul ?Hızla gelişen bir şehir için bu tür yerler, sosyal kültürel ve spor bakımından çok önemli ihtiyaçların başında geliyor.
Terme´de gençliğe ve spora olan yatırımlar hızla artıyor. Bu yüzden başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız ile bu bakanlıkta çalışan tüm ekibe, ilçemize böyle bir tesisin kazandırılmasında bizlere gösterdikleri katkı ve destek için çok teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.