Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HAYATİ TEKİN`DEN DR.BORA MUTLU`YA DESTEK

HAYATİ TEKİN`DEN DR.BORA MUTLU`YA DESTEK

CHP Terme ilçe örgütünü ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, CHP Terme Belediye Başkan adayı Dr. Salih Bora Mutlu, CHP Terme İlçe Başkanı Cemal Akyazı ve tönetim kurulu ile birlikte ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Terme ilçe örgütünü ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, CHP Terme Belediye Başkan adayı Dr. Salih Bora Mutlu, CHP Terme İlçe Başkanı Cemal Akyazı, CHP Terme Gençlik Kolu Başkanı Anıl Güneş, Belediye Meclisi CHP adayı Meksut İçgel ve partililerle birlikte Terme Belediye Başkanı Dt. Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu`nu ziyaret ettikten sonra Terme`nin çözüm bekleyen sorun odaklarını gezerek tespitlerde bulundular.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin Terme`de partililerinin Terme`deki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlarını çok beğendiğini belirterek, Mutlu ve beraberindekilere Tekkeköy`deki tecrübeleri üzerinden tavsiyelerde bulundu.
Terme Belediye Başkan adayı Dr. Salih Bora Mutlu da Tekin`e teşekkür ederek sayesinde çok verimli bir çalışma yaptıklarını ifade etti.