Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

HAYIRSEVER DERNEĞE ZİYARET

HAYIRSEVER DERNEĞE ZİYARET

Terme Kaymakamı İlyas Gün ve bazı kamu kuruluşları 22 Ekim Perşembe günü Çay Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´ni ziyaret etti.

Derneği ziyarete gelen Kaymakam İlyas Gün ve kamu kuruluşu yetkililerini Dernek Başkanı Sabri Ergen ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Derneğin faaliyetleri ve gidişatı hakkında ziyarete gelenlere bilgiler veren Ergen, kısa zamanda bir çok muhtaç aileye yardımda bulunduklarını dile getirerek ?Derneğimiz kuruluşundan bugüne siz sevgili hayırseverlerin hayır ve hasanatından oluşan maddi ve manevi yardımları, gerçekten yardıma muhtaç 95 aileye ulaştırılmış olup hayırsever vatandaşlarımızdan devamlılık beklemektedir.?dedi.

Ergen´in, dernek binasının yetersiz kaldığını ve geçici olduğunu dile getirmesi üzerine Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi yer tahsisi konusunda yardımcı olabileceklerini söyledi.

Ayrıca ziyarette kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri başkanlarının da dernekle ilgili fikirleri dinlenerek katkılar konusunda bilgi alındı.