Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

HAYIRSEVER KIR AiLESiNDEN iFTAR

HAYIRSEVER KIR AiLESiNDEN iFTAR

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin banisi Kır Ailesinin katkılarıyla ilçemiz Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar programı düzenlendi.

Okulun öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına ilgi yoğun oldu.
Program öncesi 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılında okuldan mezun olan öğrenciler için mezuniyet programı düzenlendi. İstiklal Marşı ve Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Sezai Şahin´in Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program Okul Müdürü Durmuş Akman´ın selamla konuşmaları ve öğrencilerin mezuniyet konuşmalarıyla devam etti. Sembolik mezuniyet diplomalarının dağıtıldığı program, mezun öğrencilerin aileleriyle mezuniyet hatırası fotoğraf çekimiyle devam etti. Programın ardından yenilen iftar yemeği sonrası mezuniyet pastasının kesilmesiyle program sona erdi. Düzenlenen programda Okul Müdürü Durmuş Akman mezun olan öğrencilere girecekleri üniversite sınavında ve hayatlarının bundan sonraki bölümünde başarılar diledi. İmam Hatip camiasının birer neferi olarak mezun olan öğrencilerin ileriki yaşamlarında sahip olacakları niteliklerin okulun niteliğinin belirlenmesinde de önemli olduğunu ifade etti. Okulu nitelikli kılacak olan değerlerin, mezunlarının okula katacağı değerle doğru orantılı olacağını ifade eden Durmuş Akman, mezunlarının okullarıyla gönül bağlantısını sürdürmelerini istedi.
Okul Müdürü Durmuş Akman, programın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Hayırsever Kır Ailesi olmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı Muhammet Ali Atik´in şahsında yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.