Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI

Antalya Alanya´da düzenlenen şehit polis Fethi Sekin Türkiye Muay Thai Şampiyonasına, Kartal Gençlik Spor Kulübü adına Terme´den 4 sporcuyla katıldı.

Antalya Alanya´da düzenlenen şehit polis Fethi Sekin Türkiye Muay Thai Şampiyonasına, Kartal Gençlik Spor Kulübü adına Terme´den 4 sporcu katıldı.
Büyükler ve gençler kategorisinde sporcular Olcay Batmaz dört rakibini nakavt ederek birinci, diğer sporculardan Miraç Baysal iki rakibini açık ara farkla yenerek üçüncü oldu.
Sporcuları kutlayan Muay Thai antrenörü Yusuf Demircan ?Gayemiz dürüst ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bizler her zaman bu özelliklere sahip sporcularımızın yanındayız. 1 Nisan 2017´de Antalya ve İstanbul´da düzenlenen milli takım çalışmalarına sporcumuz Olcay Batmaz´ı gönderiyoruz. 3 Mayıs 2017 Rusya Belaraus´ta yapılacak olan Dünya Muay Thai Şampiyonasında İstiklal Marşımızı okutarak şanlı bayrağımızı göndere çektireceğimize inancımız tam. Terme´de bu potansiyele sahip bir çok sporcumuz var. Bunların maddi ve manevi açıdan desteklenmesini istiyoruz. Gençlerimiz her biri pırlanta gibi, bunları kaybetmeyelim. Bu başarılar Termemize altın harflerle yazılacaktır. Bize destek veren ve verecek olan herkese teşekkür ederiz.?dedi.