Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Sporcularımız, Avrupa Muay Thai Federasyonu (EMF) ve Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen, EMF-Uluslararası Avrupa Muay Thai şampiyonasından dereceyle döndü.

Avrupa Muay Thai Federasyonu (EMF) ve Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen, EMF-Uluslararası Avrupa Muay Thai şampiyonası 29 Kasım-3 Aralık tarihlerinde düzenlendi.
Antalya Spor Salonu´nda düzenlenen ve 15 ülkeden 495 sporcu mücadele ettiği şampiyonaya Terme´den üç sporcumuz katıldı.
Şampiyonada boy gösteren sporcularımızdan Sudenaz Topuz ikinci olurken Efe Keskin ise üçüncülük elde etti. Sporcuların bundan sonraki durağı 2018 yılında yapılacak olan Dünya Muay Thai Şampiyonası.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Kartal Spor Kulübü Başkanı Yusuf Demircan, şampiyonanın uluslararası düzeyde gerçekleştirildiğini ve bu yıl üçüncüsünün düzenlediğini ifade etti.
2018´de düzenlenecek dünya şampiyonasından da sporcularının dereceyle döneceğine inandığını söyleyen Demircan ?Yine 2018 yılında Kick Boks, Muay Thai dallarında düzenlenecek, 10-11 civarındaki yoğun maç trafiğinden çok güzel başarılar geleceğine inanıyorum. Sporcularımız, disiplinli bir şekilde özveriyle önlerindeki turnuvalara hazırlanıyorlar. Onlara her zaman destek olan başta aileleri olmak üzere öğretmenlerine, antrenörlerine ve şampiyonluğa kitlenen sporcularımıza teşekkür ediyorum. Terme olarak onlarla gurur duyuyoruz.?dedi.