Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

HEM EĞLENDİRDİ HEM TANITTI

HEM EĞLENDİRDİ HEM TANITTI

Terme`de bir ilki yaşatan Başak ürünlerinin, Şimşek Market ile yaptığı Nasrettin Hoca etkinliği Terme halkından büyük ilgi gördü.

Herkesin damak tadına hitap eden Başak ürünleri, baharat çeşitleri, sıcak içecek-ler, pasta malzemeleri gibi çeşit fazlalığıyla göz doldururken bu ürünlerden satın alan müşterilere firma tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Terme Halkı tarafından yoğun ilgi gören Başak Gıda Karadeniz Bölge Müdürü Yasin Caran Merkezi Akşehir/Konya da kurulu bulunan ve kaliteye önem veren Başak Gıda A.Ş olarak tarifsiz lezzetler tattırmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize bu lezzetleri tattırmak için halk ile bire bir iletişimde bulunuyoruz.
Amacımız Nasreddin Hoca etkinliği ile hem tarihimizi unutturmamak hem de Terme halkını Nasreddin Hoca fıkraları ile eğlendirmektir. Ürünlerimizi halkın direk daman lezzetine sunmak ürünlerimizi tanıtmaktır. Bu tür etkinliklerimizi Türkiye genelinde sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımızla bire bir iletişimde bulunacağız.”dedi.
Terme`deki tanıtımları-nı Şimşek Market'in yapacağını söyleyen Caran, Terme Halkının hem Nasreddin Hocaya hem de Başak ürünlerine gösterdikleri alâkanın kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini ifade etti.
Bunun Terme için güzel bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Şimşek Market Sahibi Murat Şimşek ise Başak ailesinden bu tür etkinliklerini Terme'de sürdürmesini bekliyoruz. Terme halkı tarafında yoğun ilgi gördüler. Bu durumdan biz ve müşterilerimiz de çok memnun oldu”dedi.