Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK?

?HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK?

CHP Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz ?Ramazanın ilk günü oruçlarını kul hakkı yiyerek açtılar. Halkın iradesini çaldılar.?diyerek Ekrem İmamoğlu´nun mazbatasının elinden alınmasına tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu´nun mazbatasının elinden alınmasına tepki gösteren CHP Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.
?Kazanılmış bir seçimi, hiçbir dayanağı olmayan gerekçelerle iptal ettirdiler.?diyen Bekgöz, açıklamasını şu şekilde sürdürdü ?Sandık kurullarının oluşum sürecinde itirazı olmayanlar seçimleri kaybedince sandık kurullarını sorumlu tutarak yenilgilerine kılıf yaptılar. Eğer sandık kurulları yasal değilse daha önce 16 Nisan referandumu ve 24 Haziran seçimlerinde de aynı kurulların görev yaptığı göz önüne alındığında, bu seçimlerin de iptal edilmesi gerekmez miydi?
İkincisi İstanbul seçimlerinde aynı zarfa konan ilçe belediye başkanlıkları, belediye meclis üyelikleri ve muhtarlık seçimlerinin de iptal edilmesi gerekmiyor muydu?
AKP İstanbul´u yağmalamış, yandaşları ile paylaşmıştır. Tüm bunlarla ilgili belge ve bilgiler seçim sürecinde paylaşılacaktır. AKP İstanbul bütçesinin halk için kullanılmasına karşıdır. AKP iktidarı bu seçimlerin iptali ile içeride ve dışarıda fiilen bitmiştir, uzatmaları oynamaktadır. Halk ekmek derdinde AKP rant peşindedir. Türkiye için Sayın Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerini de kazanacaktır. Sayın İmamoğlu Türkiye için umut olmuştur. Ekonomik ve siyasi kriz yeni bir lider yaratmıştır.
Halkımızın sağduyusuna her zaman güvendik, güvenmeye devam edeceğiz.
Haziranda ülkemize yaz gelecek, ?Her şey çok güzel olacak.?dedi.