Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

H.Hafız Sebahattin Aydın vefat etti

H.Hafız Sebahattin  Aydın vefat etti

Altı yıldır kalp yetmezliği çeken Aydın Pirinç Fabrikası?nın kurucusu Hacı Hafız Sebahattin Aydın (78) tedavi gördüğü Samsun Tıp Fakültesi?nde hayatını kaybetti.

Terme Aydın Pirinç Fabrikasının kurucusu, Fatih ve Ahmet Aydın’ın babası Hacı Hafız Sebahattin Aydın tedavi gördüğü OMÜ Tıp Fakültesinde vefat etti.
Aydın’ın, cenazesi 9 Nisan Çarşamba günü Pazar Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

Terme Kaymakamı Fahri Meral, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Vedat Topak, eski Terme Emniyet Müdürü Yalçın Şensu, TİAD Başkanı Muharrem Çelik, kurum amirleri ve çok sayıda iş adamı cenaze namazına katılarak Aydın ailesine bu acı gününde destek oldu.
Edinilen bilgiye göre; Sebahattin Aydın’ın (78) altı yıldır kalp yetmezliği çektiği, Ankara’da çeşitli tedaviler görmesine karşın hastalığı bir türlü atlatamadığı en son tedavi gördüğü Samsun Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybettiği belirtildi.

Mesleğinde dürüstlüğüyle tanınan Sebahattin Aydın, hakiki Terme pirincinin hilesiz bir şekilde yurt içinde tanıtılmasında önemli bir rol oynamıştır.
Merhuma Allah`tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.