Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

HOŞ GELDiN RAMAZAN" PROGRAMI”

HOŞ GELDiN RAMAZAN

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Hoş Geldin Ramazan" programı ilgiyle izlendi.

 Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, atalarımızdan bu güne gelen Ramazan etkinlikleri ve KTS, Değerler Eğitimi kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan "Ramazana Hoş Geldin" programı çok beğeniyle izlendi.
Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Okul Müdürü Mehmet Türkan'ın selamlama konuşması ile başlayan programa; İlçe Müftüsü Ömer Ergül, Eski İmam Hatip Müdürleri Mehmet Özden ve Yakup Ar, Terme İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ali Alparslan, Mevcut İmam Hatip Müdürleri Mevlüt Demir, Celal Kurt, Olgun Topçu ve okulda emeği geçen, ilçemiz eğitimine katkı vermiş emekli öğretemenleri ile Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrenci ve öğretmenleri ile misafirler katıldı.
Programda, öğrencilerin hazırladığı ve sunduğu ramazan konusunu işleyen orotoryo, Ramazan neşesi adlı video sunumun ardından okul öğrencilerinini hazırladığı "Ramazan Geldi Ramazan" adlı video klip ilgiyle izlendi. Ayrıca Mus'ab Bin Ümeyr'in hayatından kesitler canlı performans ile sunuldu. Bir öğrencinin Ramazan Duasının ardından İlçe Müftüsü "Ramazan ve Ramazanı Anlamak” hususunda kısa bir konuşma yaptı.
Okul Müdürü Mehmet Türkan program sonunda yaptığı konuşmasında “Bu muhteşem programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize, bu etkinliğimize katılan katılımcılarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.”dedi.