Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

HÜSEYİN MESCİT ORTAOKULU TRABZONSPOR İLE BULUŞTU

HÜSEYİN MESCİT ORTAOKULU TRABZONSPOR İLE BULUŞTU

Trabzonspor Kulübü, 8 Aralık Cumartesi günü oynanan Trabzonspor-Atiker Konyaspor maçına Hüseyin Mescit Ortaokulu´nun öğrenci ve öğretmenlerini davet etti.

Trabzonspor Kulübü, 8 Aralık Cumartesi günü oynanan Trabzonspor-Atiker Konyaspor maçına Hüseyin Mescit Ortaokulu´nun öğrenci ve öğretmenlerini davet etti. Bu davete okulun büyük çoğunluğu katıldı.
Okul müdürü Alaettin Arslan ?Bu davet bizim için oldukça anlamlı oldu. Öğrencierimizin kültürel, sosyal ve sportif becerilerinin gelişmesine katkıda bulundu. Gezi kapsamında Trabzon´un birçok değerini yakından görme fırsatı bulduk. Trabzon Şehir Müzesini, Trabzonspor Müzesini, Ayasofya Camiini ziyaret ettik.
Trabzonspor-Atiker Konyaspor maçını dünyanın en güzel stadlarından birinde izledik. Öğrencilerimizin birçoğu hayatında ilk defa böyle etkinliğe katılma şansı elde etti. Yaşadıkları mutluluğu tarif etmek mümkün değildi.?dedi.
Alaettin Arslan, geziye katkılarından dolayı başta Belediye Başkanı Şenol Kul olmak üzere, Turhan Kul, Ercan Kaya, İsmail Kethüda ve Ayhan Yetim´e teşekkür etti.
Türkçe öğretmeni Oğuzhan Aydın ise Trabzon halkının öğrencilere gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduklarını, Ünal Karaman ile Trabzonsporlu futbolcuların öğrencilere sevgi gösterisinde bulunmalarının da bu mutluluğu pekiştirdiğini söyledi.