Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

HÜSEYİN AYDIN, GÜVEN TAZELEDİ

HÜSEYİN AYDIN, GÜVEN TAZELEDİ

Terme Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkalığı, genel kurul için toplandı. Kurulda mevcut yönetimin 2 yıl daha süresinin uzatılması oy birliğiyle kabul edildi.

Sanayi Sitesi konferans salonunda yapılan genel kurulda, mevcut idare yönetiminin süresi 2 yıl oy birliğiyle uzatılırken, önemli kararlar alınarak oy lamaya sunuldu.
Kongrede eski sanayi sitesi başkanı Hüseyin Aydın güven tazeleyerek aldığı oylarıyla başkanlığı 2 yıl daha uzattı.

2 YIL İÇİNDE DERNEKLEŞECEK
Önemli kararlar alınan kurulda, mevcut kooperatifin haklarının kurulacak olan derneğe devredilmesi kararlaştırıldı. Dernek, sanayi sitesinin ilk kurulduğu dönemde hak sahibi olan kurucu üyelerin ve dükkân sahiplerinin uzun zaman dilimi içinde ölmesi ve dükkânlarını satmasından dolayı yasal olarak işlem yapamadıkları için kurulacak. Esnafların da görüşlerini beyan ettiği genel kurulda alınan kararlar oy çokluğuyla kabul edildi.

PARK VE YEŞİL ALAN İÇİN DEVİR
Yeşil alan sıkıntısı olan sanayi kooperatifine ait taşınmazların şartsız olarak belediyeye devredilmesi kararı alındı. Sanayideki blok başlarında bulunan park alanları ve yol kenarındaki otopark yeri, şartlı olarak belediyeye devredildi. Alınan kararla blok başlarında bulunan taşınmazların otopark olarak kullanıma açılması ve hizmete sunulması kararlaştırıldı.

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Aydın, “Çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek, hepimiz burada sanayi esnafıyız ekmek kapılarımızı en güzel şekliyle müşterilerimize açmalıyız bunun için sanayi yönetimi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle otopark sorununu en kısa sürede çözerek sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.