Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hüseyin Yıldırım`dan Son Veda

Hüseyin Yıldırım`dan Son Veda

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yaklaşık on gündür hastanede yatan Terme Ortaokulu Tarih Öğretmeni Hüseyin Yıldırım 22.12.2013 Pazartesi günü vefat etti.

Yıldırım`ın cenazesi, Bazlamaç Beldesi`nde 23 Aralık Salı günü ilçe kaymakamı Fahri Meral, İl milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora,Şube Müdürü Abdullah Yangöz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Arslan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Bazlamaç`taki aile kabristanlığına defnedildi.

01.01.1964 tarihinde Terme`de doğan Hüseyin Yıldırım, ilkokulu Terme`de okudu. 1983 yılında Terme İmam Hatip Lisesi`nden mezun olan Yıldırım 1987`de Balıkesir Necati Bey Eğitim Enstitüsü`nü bitirerek Tokat`ın Almus ilçesinde öğretmenliğe başladı. Daha sonra memleketine dönerek 1992-1998 yılları arasında, kendisinin de okuduğu okulda, Terme İmam Hatip Lisesi`nde 6 yıl görev yaptıktan sonra 1998 yılında Terme İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmenliğine atandı. Bu okuldaki görevini sürdürdüğü sırada geçirdiği rahatsızlık sebebiyle vefat etti.

Almus`ta başladığı yüksek lisans çalışmalarını, Terme`ye döndükten sonra yaşadığı sorunlar sebebiyle tamamlayamadı. Cenaze namazı öncesi onun özgeçmişini okuyan Terme Ortaokulu Müdürü Ali Yücesan, “Mesai arkadaşımız Hüseyin Yıldırım, öğrencilerini milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirme gayreti içinde olan bir öğretmendi.” diyerek sözlerini bitirdi. Mesai arkadaşları onu anlatırken, “Hüseyin Bey ne yaptı ise kendine yaptı. Bilerek hiç kimseyi kırdığını görmedik. Allah rahmetini esirgemesin.” dediler.

Bir süre gazetemizde `Yalnızkurt` adıyla köşe yazıları da yazan Hüseyin Yıldırım, evli ve 3 çocuk(kız) babasıydı.
Kendisine Allah`tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyoruz.