Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

HÜSEYİNMESCİT KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR BİR GAZETE DAHA

HÜSEYİNMESCİT KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR BİR GAZETE DAHA

Terme`de okul gzateciliği açısından bir ilki gerçekleştiren Hüseyinmescit İlk ve Ortaokulu kaldığı yerden devam ediyor.

Daha önce profesyonel tarzda bir gazeteye imza atan Hüseyinmescit İlk ve Ortaokulu’nun ikinci sayısında bazı yenilikler yaptığı gözden kaçmadı. Öğretmenler tarafından kaleme alınan sekiz köşe yazısının yanı sıra öğrencilere ait resim, şiir ve yazılar yer alması okurların beğenisine sunuldu.

Gazete, ayrıca daha çok ders konularını kapsayan kelimelerden meydana gelen bulmaca, bunları biliyor musunuz köşesi, okulun bazı birimlerini konu alan haberler, eğitim, öğretim ve spor haberlerinin yanısıra bölgeye ait haberlerle dikkat çekti.

İlçe Milli eğitim Müdürü Özer Ersoy, Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi Din Kültürü öğretmeni Seyfi Günaçtı ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Şenol Yılmaz ile bir röportaj ilgi çeken diğer çalışmalar oldu.
Okul Müdürü Şenel Gödek, bu tip faali-yetlere devam edileceğini, imkanlar dahilinde ikinci dönem bir sayı daha çıkarmak için çalışmalara başladığını söyledi. Gazetemiz yazarlarından Zeki Ordu`nun yayın yönetmenliğini yaptığı gazetenin okurlar tarafından beğenildiği gözlendi.