Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

iFTAR SAATi ZiNCiRLEME KAZA

iFTAR SAATi ZiNCiRLEME KAZA

Terme Söğütlü mevkiinde iftar saatine yakın 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası karayolunda büyük panik yarattı.

Terme Söğütlü mevkiinde Samsun Ordu karayolu 57. kilometresinde saat 18.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazası karayolunda hareketli anlar yaşattı.
Edinilen bilgiye göre; Recep K. idaresindeki kamyonet kırmızı ışıkta bekleyen Burhan U. yönetimdeki kamyona takılı Gürcistan plakalı römorka arkadan çarptı.
Bu sırada Gürcistan plakalı kamyon da önünde bekleyen Erdoğan K. yönetimindeki çekici ve bu araca bağlı römorkun arka kısmına çarptı.
En arkadan seyreden Hasan Basri Ü. idaresindeki kamyon da önünde kazaya karışan kamyonete arkadan çarptı.
Dört aracın birbirine girdiği zincirleme kazada, araç sürücüleri Recep K. ile Hasan Basri Ü. yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralılardan Recep K.´nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken kazayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.
Kaza ve iftar saatinin yakın olması nedeniyle karayolunda trafik akışı bir müddet durdu. Polis denetimindeki trafik akışı, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla eski haline döndü. Hbr. Nazan ŞENTEPE İŞLER